La Diputació de Tarragona finança les obres de condicionament de l'espai damunt les tines del Celler Cooperatiu

Dilluns 17 de Juny, 2013

El celler Cooperatiu d'AGRÍCOLA DE BARBERÀ, obra disenyada per l'arquitecte noucentista Cèsar Martinell, i edifici declarat Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN) des de l'any 2002 ha estat restaurat en diferents fases.

Un cop restaurades les teulades laterals, i per tal de que l'espai resultant al damunt de les tines sigui practicable i a la vegada visitable, i permetre així que, a més de les tasques necessàries al mateix celler, es pugui admirar aquesta obra del modernisme industrial català, ha estat necessària la instal·lació de baranes de seguretat que garanteixin l'accès i la integritat de les persones.

Així, s'han instal·lat al voltant de 250 metres linials de baranes que delimiten els espais laterals i central de damunt les tines, una obra duta a terme gràcies a la subvenció concedida per la Diputació de Tarragona.

Aquesta actuació, doncs, permetrà habilitar un espai dins el celler cooperatiu, fins ara exclòs de qualsevol activitat pel perill que suposava l'accès amb les baranes existents fins aquest moment (les tines fan més de 6 metres d'alçada des del punt més baix), i permetrà recuperar l'espai per a diferents usos.

La obra ha estat finançada en la seva major part per la Diputació de Tarragona.

Web Design by nlocal