skip to Main Content
Menu
Tel: 977 887 035 admin@coop-barbera.com

L’Agrobotiga

L’agrobotiga defineix perfectament la filosofia de la nostra Cooperativa.

Es tracta d’un espai perfectament ubicat dins un altre espai emblemàtic, el celler Cooperatiu, obra de Cèsar Martinell (vegeu secció cooperativa-celler modernista).

L’actual agrobotiga destaca per la seva perfecta inclusió, doncs, en aquest espai, ja que aprofita l’estructura del mateix celler, amb àmplies obertures emmarcades per pilars molt alts i esvelts, que reforcen la sensació d’espai.

També, el contrast dels elements més actuals com l’acer inoxidable, el vidre, o la decoració existent a l’agrobotiga, amb el maó vist i la pedra originals del celler de Martinell, conformen l’agrobotiga, no només com un referent en si per la qualitat dels productes i per estar albergada en un celler modernista, sinó també com un perfecte exemple de bellesa i estètica integrada dins un espai ja prou emblemàtic.

Encara que sigui només per admirar aquest espai, des d’on es pot veure a través del vidre que envolta la botiga les dependències inferiors del celler, o l’entrada de raïm durant la verema, us animem que ens visiteu.

HORARIS AGROBOTIGA:

De dilluns tarda a divendres (DILLUNS MATÍ TANCAT):
Matins de 10.00 h a 13.30 h
Tardes de 15.30 h a 19.30 h
Dissabtes de 10.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.00 h
Diumenges i festius de 10.00 h a 14.00 h

VISITES GUIADES AL CELLER AMB TAST DE VINS:

Les visites són sota disponibilitat dels guies turístics i del celler.
Els horaris de visita són les a les 11.00 h (dissabte i diumenge), i a les 17.00 h (dissabtes) (fora d’aquest horari consultar per telèfon o correu electrònic).
Es pot concertar la visita del celler, amb tast de vins, combinats si es vol amb el Castell de Barberà i/o de l’Església de la població al telèfon 977 87 12 47 (Oficina de Turisme Conca de Barberà) o al lloc web de l’Ajuntament de Barberà de la Conca.

Back To Top